سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی تأثیر عوامل مختلف بر سینتر کامپوزیت اکسید بیسموت پای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر عوامل مختلف بر سینتر کامپوزیت اکسید بیسموت پایدار شده به وسیلة اکسید ایتریم با اکسید نقره دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر عوامل مختلف بر سینتر کامپوزیت اکسید بیسموت پایدار شده به وسیلة اکسید ایتریم با اکسید نقره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر عوامل مختلف بر سینتر کامپوزیت اکسید بیسموت پایدار شده به وسیلة اکسید ایتریم با اکسید نقره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر عوامل مختلف بر سینتر کامپوزیت اکسید بیسموت پایدار شده به وسیلة اکسید ایتریم با اکسید نقره :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران

تعداد صفحات: 10

چکیده:

در این پژوهش کامپوزیت اکسید بیسموت پایدار شده به وسیله اکسید ایتریم و اکسید نقره ، به عنوان کاندیدای استفاده در کاتد پیل های سوختی اکسید جامد ) SOFC ) 1 مورد بررسی قرار می گیرد . در این کامپوزیت اکسید نقره که با افزای ش دما به بالاتر از 180 o C به نقره فلزی تبدیل می شود، به عنوان هادی الکترونی مورد استفاده قرار می گیرد و اکسید بیسموت ، هدایت کننده یون اکسیژن می باشد . تخلخل مناسب برای ورود اکسیژن به درون توده و مرزهای سه فازی ) TPB ) 2 ، جزء سوم این کامپوزیت است . فرایند سینتر این کامپوزیت ، با اختیار متغیرهای درصد اکسید نقره 5) مقدار مختلف ) و رسوب اگزالاتی 4) مقدار مختلف ) که جزء اخیر برای ایجاد تخلخل ب یشتر به صورت ابتکاری استفاده می شود، به عنوان متغیر مورد بررسی قرار گرفت . ترکیبات مورد بحث ، پس از مخلوط شدن در بال میل به وسیله پرس تک محور شکل داده شدند و در دماهای 750 o C ، 800 o C و 850 o C به مدت 4 ساعت حرارت داده شدند . تخلخل نمونه های حاصل به وسیله دستگاه عبورپذیری و همچنین اندازه گیری انقباض و تخلخل ظاهری مورد بررسی قرار گرفت و وضعیت هدایت الکتریکی DC آنها نیز تعیین شد . افزایش رسوب اگزالاتی در مقادیر بهینه باعث ا فزایش تخلخل و عبورپذیری قطعه می گردد . در نمونه های دارای 45 و 60 درصد وزنی اکسی د نقره هدایت الکتریکی مشاهده می شود . دمای سینتر بالاتر و همچنین افزایش رسوب اگزالاتی بهینه، باعث کاهش شدید تخلخل و عبورپذیری می شوند .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :